Торино - Интер, мач от 3-ия кръг на италианската Серия А. Стадион "Олимпико", Торино, 21:45 часа българско време. Съдия: Лука Банти

След провала срещу Рома в миналия кръг, Интер имаше две седмици почивка, за да се възстанови и отново да погледне към победите. Следващият съперник е новака Торино, който започна отлично и взе победа и равенство от първите си два мача.

ТОРИНО

Групата за мача: Жилет, Гомис, Д'Амброзио, Дармиан, Ди Чезаре, Глик, Масиело, Огбона, Родригес, Баша, Бриги, Черчи, Гаци, Сантана, Стеванович, Верди, Вивес, Бианки, Меджорини, Сансоне, Згриня

Контузени: Сучу, Бирса

Наказани: Няма

Вероятен състав (4-2-4): Жиле - Дармиан, Глик, Огбона, Масиело - Бриги, Гаци - Стеванович, Згриня, Бианки, Вивес

ИНТЕР

Групата за мача: Ханданович, Кастелаци, Белец, Санети, Силвестре, Ранокия, Самуел, Жуан, Джонатан, Бианкети, Нагатомо, А. Перейра, Гаргано, Камбиасо, Гуарин, Алварес, Дънкан, Коутиньо, Снайдер, Паласио, Милито, Ливая, Касано  

Контузени: Киву, Станкович, Оби, Марига, Мудингай

Наказани: Няма

Вероятен състав (4-3-1-2):
Ханданович - Санети, Ранокия, Самуел, Нагатомо - Гуарин, Камбиасо, А. Перейра - Снайдер - Касано, Милито

Прогноза на Gol.bg:

Първата победа на Торино за сезона дойде благодарение на добрата игра по фланговете и ударите от дистанция на Стеванович и Сантана. Успехът над Пескара дойде и благодарение на отличната игра на нападателя Згриня, който отново ще е в атака заедно с Бианки. Згриня вкара гол и направи асистенция в единствения си мач досега.

Треньорът на Интер Андреа Страмачони има доста опции пред себе си. Възстановени от травми са Алварес, Ханданович и Паласио и голямата въпросителна е кой да партнира на Диего Милито. Според пресата това най-вероятно ще е Антонио Касано.

Ханданович ще направи своя дебют за Интер, след като се възстанови от операция на коляното претърпяна през лятото. Валтер Самуел ще замени Силвестре в центъра на защитата.

Торино е загубил 61 мача в Серия А срещу Интер и това е повече отколкото срещу всеки друг отбор. Последният успех на Торо срещу нерадзурите е от 1994 г. Но Торино, заедно с Лацио са единствените отбори, които още не са допуснали гол, а и е единствения тим в големите европейски първенства, срещу който не е имало точен удар във вратата.

Това показва, че в дефанзивен план Торо е силен и за Интер ще е трудно. Затова прогнозата ни е за равенство в резултата. 

Резултат: Торино - Интер 1:1