Трансферът на атакуващия халф Педриньо от ЦСКА 1948 в Левски е пред провал, пише "Мач Телеграф". Причината е в съмненията, че травмата на футболиста е твърде сериозна и ще трябват поне два месеца, за да се възстанови. Бразилецът се контузи при домакинството на Арда в Бистрица – 1:1 и почти сигурно пропуска мачовете до края на първенството.

Неговият договор с „червените“ изтича през следващата година, но клубът е склонен да го продаде още сега, при това на по-ниска цена, която е напълно по силите на Левски. Припомняме, че Левски искаше Педриньо и през зимната пауза, но тогава от ЦСКА 1948 му поставиха цена от половин милион евро, която отказа „сините“. 

Ако трансферът на Педриньо не се осъществи, Левски ще има сериозни грижи на трансферния пазар през лятото. Очаква се бразилецът Рикардиньо да бъде продаден и така „сините“ практически ще останат без нападатели. От друга страна, на „Герена“ ще трябва да търсят и класен централен защитник, който да замени Хосе Кордоба. Такъв трябваше да бъде уругваецът Хоакин Фернандес, но той се оказа пълен провал.

Снимка: Lap.bg