Единият от изпълнителните директори на ЦСКА Стоян Орманджиев говори за разпределението на акциите на клуба след смяната на собствеността. Той разкри какво ще се случи и дяловете на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

„Много е важно – искам да благодаря на семейство Ганчеви за тази една година и два месеца, в които работихме заедно. Благодаря им като цесекар за това, което направиха за клуба. Много от вас виждат върха на айсберга, но отдолу има много повече работа, която се върши. Имах в началото на годината една командировка с Дани Ганчев, с когото работихме много повече на дневна база. Видях как той защитава интересите на клуба. Те безвъзмездно преотстъпиха своите акции. Този период на преотстъпване стана плавно. Досега акциите бяха разделени. Към днешна дата всички акции ще бъдат в националния фон за култура и изкуство, а Христо Стоичков запазва останалите си акции. Христо Стоичков със сигурност запазва своето процентно съотношение в клуба.

​Досега акциите бяха разделени 40 на 40. Към днешна дата всички тези акции ще бъдат във "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука". Христо Стоичков си запазва акциите", заяви Орманджиев.

"Одит сме длъжни да правим всяка година и той е свързан с лицензирането ни в УЕФА и България. Това са данни, които трябва да се следят. Финансовият феърплей става все по-стриктен. Наясно сме с процесите, каза още той.