Най-големият всекидневник в Германия "Билд" излезе с призивно заглавие в деня на полуфинала срещу Италия. "Ариведерчи, пица!" (Довиждане, пица) пише на първа страница таблоидът. Вестникът призовава германските национали да отстранят Италия в полуфинала.

"Да изпратим обратно у дома, спагетаджиите. Те ще играят както обикновено - катеначо и ще пробват мръсни номера. Ще имат малко положения, от които трябва да се опазим. Най-важното е, да не сме алчни, за да не катастрофираме като онова 1:4 в контролата преди 3 месеца", пише "Билд".

Таблоидът призовава футболистите на Клинсман да схрускат съперника като топла пица. "Във Флоренция преди 3 месеца хапнахме пица "Четири гола". Сега обаче ще кажем сбогом на пицаджиите. Да се надяваме само съдията от Мексико да няма домати в очите", завършва материалът.

Единственото съжаление на "Билд" е, че с италианците ще си отидат и хубавите им жени. "При победа вече сме 50% шампиони. Жалко само, че тогава италианките трябва да си отидат. Ще кажем чао на хубавици като Илари Блази (съпруга на Тоти), Алена Середова (гадже на Буфон) и Марта Чекето (годеница на Тони). Ще трябва да им се насладим за последно тази вечер", пише още най-големият вестник в Германия.