Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg! Бившият основен акционер на ЦСКА Александър Томов винаги се е отличавал с пиперлив език и е вдигал сериозно настроението.

Ето и едни от най-ярките му бисери. Приятно забавление! :)

Хора, свързани с Левски и неговия президент Тодор Батков, имат интереси ЦСКА да бъде ударен не по спортен начин. Техните пипала са във футболния съюз.

Когато всичко излезе наяве, аз ще върна статуетката Златен скункс. Мисля, че тя ще стои хубаво в някоя от витрините на Тодор Батков.

Аз съм абсолютно почтен, нормален човек. И ще го докажа не само на света, ще го докажа и на Вселената. Няма начин, който да докаже, че аз пряко или косвено съм присвоявал пари.

ЦСКА ще стане шампион и Кремиковци ще стане шампион, но малко по-късно.

Аз не крада и не лъжа. И казвам: майната ви на всички останали, които твърдите обратното.

Един бивш политик ми каза: "Сашо, много нависоко полетя. Внимавай! Като полетиш нагоре, в България се стреля!"

Не съм взел нито стотинка от клуба. В ЦСКА работех само за чест, слава и радост. Не крия, че моят егоизъм бе хранен с невероятната радост от взимането на титлата с 16 точки разлика.

10 дни ЦСКА не работеше и на практика не функционираше. Вие знаете с какви работи бяхме засипани и обсипа ни.

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Няма да оставя ЦСКА в ръцете на несъстоятелни хора

Аз не крада, просто забравям

През живота си не съм откраднал и стотинка

„Мога да кажа, че сме на финалната права в преговорите за нов генерален спонсор на клуба” – Сашо Томов разкри коя е най-дългата финална права в света.

"Сега се появяват от небето някакви мениджъри, за които никога не съм чувал. Несериозна работа, пиянска история" – Лупи се изказва за управлението на „Титан“.

„В последните години ЦСКА е жертва на мафията“ – Лупи отново наема охрана на „Армията“.

„Който напусне ЦСКА, пропада!”

"Не пипам чуждо", отсече Александър Томов

"Този с мустака яко се е уплашил!" Бившият вицепремиер разкри още, че лъжите и интригите, които се говорят от Тодор Батков, имали за цел да влошат атмосферата в тима на ЦСКА

"Сега има светлина в тунела", след което ЦСКА изпадна във "В" група

„Аз финансова печалба от ЦСКА нямам. Аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил по седмици с 5 лева в джоба, за да донеса в ЦСКА. Колата ми е на 9 години.", Александър Томов коментира финансовото си състояние

"Аз ток не плащам", Бившият шеф на ЦСКА отново е култов

"Домусчиев убива българския футбол", Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов атакува собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Той намекна, че кризата в българския футбол е следствие на личните амбиции на боса на разградчани да вкарва отбора си в Шампионска лига.

"Ма как ще фалира бе!", Александър Томов на въпрос, дали ЦСКА наистина може да фалира.

"Спасих ЦСКА от фалит и съм успешен шеф", обяви Александър Томов, след което ЦСКА потъна до "В" група

"Този стадион е за бягане с камили на пясък", Лупи коментира терена на стадион "Локомотив" в "Надежда".

"Какво да кажа за срещата с Марек - смешна работа, грозна! Само така мога да определя съдийството и въобще случилото се по време на мача. Никога не се бях смял толкова, до сълзи ме докараха - седят си прави и изведнъж - лягат. На 10 метра около тях няма наш играч, а те падат все едно куршум ги е ударил. Беше голям майтап, какво ли не измислиха, за да бавят мача. Но какво да се прави, Стойчо си го каза много хубаво - селска история. И още нещо - трябваше задължително да получим втора дузпа. Нарушението срещу Милисавлевич бе кристално", Томов за футболистите на Марек, след мач с ЦСКА 0:0

"Някой си прави духовен онанизъм на мой гръб".

Вижте ТУК още футболни бисери!