Челси няма никакъв шанс да привлече звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц, твърди The Athletic.

Според изданието "сините" са много далеч от търсената на стадион "БайАрена" сума за германския национал и по-скоро ще си останат с желанието.

В материала се посочва и кои са четирите гранда, които са в реална битка за Хаверц. Любопитното е, че сред тях не е посочен Байерн Мюнхен.

Любопитното е, че дълго време баварският колос беше считан за сигурния нов отбор на Хаверц, но самият той е започнал да бие отбой напоследък.

Причината е, че миналата есен в Мюнхен не са били доволни от нивото му и са заявили, че в тази форма Кай няма място в Байерн. През пролетта обаче бързакът рязко подобри представянето си и е машина за голове и асистенции.

Той бил потърсен отново от Байерн, но от месеци чакал този момент, защото дал хладен отговор, като по този начин баварците били повече от изненадани.

Според The Athletic към настоящия момент само 4 клуба имат реални шансове за подписа на Хаверц - Реал Мадрид, Барселона, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.

И причината се крие основно в това, че самият футболист е готов да подсили един от споменатите грандове. Както е известно, преди дни Леверкузен е отказал оферта от 80 милиона евро за Хаверц от Реал Мадрид.