Кубрат Пулев заяви, че има вариант Антъни Джошуа да избяга от мач с него, но не вярва това да се случи. Кобрата е задължителен претендент за титлата във версия IBF и се очаква двамата да се изправят един срещу друг до края на пролетта на 2020 г.

"Максимум до месец трябва да стане ясно кой ще вземе правата за организираното на двубоя срещу Джошуа и ще се разбере къде ще се бием. Има вариант Джошуа да избяга, но според мен ще се бия с него. Може на стадиона на Тотнъм, но ако ние вземем правата за мача, може да не бъде там. Възможно е да е в България, САЩ, навсякъде", заяви Кобрата пред dsport и Дарик радио.

"Трябва да се знае, че ние сме имали и ще имаме шампиони. Големи борци, бойци, всякакви спортисти. Колкото и да сме силни, ние с брат ми сме човешки същества. Хората с увреждания имат нечовешки силен дух. Това е вяра и дух, от който се нуждаят тези хора. Думите "продължаваме напред" вдигат хората, дават им дух и сила. Има големи българи в България. Има хора, които никой не знае, но са готови да умрат за родината, обичат я и милеят за нея", добави Кобрата.