Германският шампион Байерн Мюнхен е на път да привлече нов футболист на Борусия Дортмунд. Интересното в случая е, че става дума за играч, който дори не е собственост на вестфалци - Ашраф Хакими.

Мароканецът кара втора година под наем в Дортмунд, но Реал Мадрид държи правата му. Почти сигурно "кралете" ще си го върнат през лятото, но баварците не се отказват от възможността да прилапат футболиста.

Договорът на Хакими с Реал е дои лятото на 2022 година, но Байерн търси нов десен краен бранител и вече се е свързал с мадридчани, пише вестник "Марка".

21-годишният Хакими е поливалентен футболист и може да играе както като десен, така и като ляв защитник. Освен това няма проблеми да се включва и в предни позиции. Той умее да подава и да бележи голове.

Реал Мадрид все още не е взел решение какво да прави с Хакими, тъй като в Мадрид на неговия пост играе Дани Карвахал. Вероятността обаче той да бъде пратен в Мюнхен изглежда минимална, тъй като баварците са сред най-големите конкуренти на "белия балет" в Шампионската лига.