Станислав Манолев се присъедини към Пирин Благоевград, съобщиха от клуба. Разтрогналият с ЦСКА преди дни футболист поддържа форма със "зелените" и участва активно в тренировъчния процес в очакване на оферта от чуждестранен клуб.

Група от 25 състезатели тренират в момента с Пирин. Димитър Благов и Антон Костадинов тренират на облекчен режим поради леки контузии.

ОФК Пирин ще изиграе последната си контролна среща в събота, когато орлетата срещат македонския Саса Каменица в Благоевград. Това ще бъде шестата контрола за зелените преди подновяването на шампионата. Двубоят е с начален час 14:30 на ст. Христо Ботев. Това ще бъде и своеобразно представяне на състава за втората част от шампионата на Втора лига. 

В понеделник ОФК Пирин ще картотекира всички нови състезатели, като окончателният им брой е осем. Това са подписалите договори Хуан Пабло, Мирослав Пушкаров, Любомир Гуцев, Кирил Мутавджийски и Ахмед Адемов, преотстъпените от Дунав Русе - Крис Кюсис и Филип Димитров, както и Виктор Янев, който засега ще бъде картотекиран като аматьор. 

Не е изключено, през следващата седмица към ОФК Пирин да се присъедини още един състезател под наем, но неговото име за сега остава в тайна, поради неяснота около неговото съгласие. 

С първия отбор ще продължат да тренират и юношите от набор 2000 г. - Денис Ангелов, Ивайло Михайлов, Любомир Цолев и Виктор Ергин. 

От отбора бе освободен Марио Топузов, който не успя да се наложи в първия състав и от треньорския щаб решиха да му предоставят възможност за редовно участие в мачове в друг отбор.