Дербито Лудогорец – ЦСКА е много по-важно за "червените", отколкото за "орлите", смята анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Двата фаворита се изправят един срещу друг в неделя от 21.00 часа в Разград. Те влизат в сблъсъка в различно настроение. Шампионите продължиха към плейофите на Лига Европа, докато "армейците" отпаднаха от Копенхаген след нови спорни съдийски отсъждания.

"Точно заради това мачът е много по-важен за ЦСКА. Говоря за психологическа гледна точка. Една загуба може още повече да срине футболистите и отборът да изпадне в дупка, от която се излиза трудно", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той каза още, че при успех на ЦСКА в Разград, не трябва да се правят сметки, защото сме още в началото на сезона. "Ще дръпнем с 8 точки, но Лудогорец бързо ще компенсира с победна серия. Много е рано да се правят подобни сметки. Както казах – това е мач за самочувствие", добави Илиев.

Накрая той прогнозира, че сблъсъкът ще завърши наравно и отправи апел към съдиите. "Свирете по правилата, не по лични пристрастия или други фактори. Българските рефери са добри, но трябва да бъдат оставени да работят спокойно", завърши Майкъла.