Фенербахче дойде уж за Тодор Неделев, но може да си тръгне с друг играч от България. Сайтовете в югоизточната ни съседка гръмнаха, че Николай Михайлов е с големи шансове да премине през лятото в гранда от Истанбул, пише "Меридиан мач".

„Синьо-жълтите" изпитват сериозни проблеми на този пост, след като зачеркнаха опитните Волкан Демирел и Карлос Камени. Така титуляр е Харун Текин, но той не оправдава доверието. 29-годишният вратар записа 23 мача, в които е допуснал 30 гола. Последният бе при победата над Касъмпаша, но бе доста комичен. „Имаме нужда от класен играч на този пост”, ревнаха феновете. Според медиите идеален вариант би бил Николай Михайлов, който успя да възроди кариерата си на „Герена". Освен това още преди месец се заговори, че има вероятност да си тръгне от Левски през лятото. Той има договор до края на първенството, а съществува и опция да бъде продължен за още 2 години. Михайлов вече е получил няколко оферти, които превъзхождат тази на „сините" по финансови условия. А на отбор като Фенербахче не се отказва. Нищо, че може да се превърне и в гробница на кариерата, защото там и най-малката грешка не се прощава.

„Сините" са запознати със ситуацията около Михайлов и затова от известно време се оглеждат за негов заместник. За „Герена" се спрягат Даниел Кайзер от Ботев (Пд), както и Душан Перниш от Берое. И двамата правят отличен сезон за клубовете си. Кайзер дори става свободен агент след края на първенството, което идеално устройва Левски.

Иначе емисари на „фенерите" бяха дошли в събота за Тодор Неделев. Той обаче не бе на ниво, което пък даде шанс на Михайлов. От „Герена" вече имат един трансфер на „Шюкрю Сарачоглу" - Станимир Стоилов. Самият Михайлов пък също има опит в Турция, където пази за Мерсин на два пъти.