Манчестър Юнайтед - Уотфорд, среща от 28-мия кръг на английската Висша лига. Стадион "Олд Трафорд", 22:00 българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед:

Де Хеа, Ромеро, Дармиан, Райли, Рохо, Варела, Блинд, Смолинг, Пуул, Макнеър, Фосу-Менса, Шнайдерлин, Ерера, Карик, Лингард, Янузай, Уеър, Перейра, Мата, Депай, Марсиал, Рашфорд

Прогноза на Gol.bg:

Манчестър Юнайтед излиза за този двубой с приповдигнато настроение след страхотната победа над Арсенал в предишния кръг и разгрома над Мидтиланд в Лига Европа. Формата на "червените дяволи" изглежда добра, а младият нападател Рашфорд не спира да бележи гол след гол. В състава на Юнайтед за този мач се завръщат Антони Марсиал, Крис Смолинг и Матео Дармиан. От групата обаче отпаднаха Камерън Бортуик-Джаксън, Уил Кийн и Антонио Валенсия. Участие в срещата няма да вземат и трайно контузените: Уейн Руни, Маруан Фелайни, Люк Шоу, Ашли Йънг, Бастиан Швайнщайгер и Фил Джоунс.

Новакът Уотфорд се представя доста солидно през сезона и до момента е натрупал актив от 37 точки - на цели 13 от зоната на изпадащите и засега диша спокойно на 13-тото място в лигата. Треньорът Кике Санчес Флорес няма големи проблеми с контузени играчи и няма да може да разчита само на Томи Хобан и Джоел Екстранд. Гостите ще заложат на познатата схема 4-4-2, като на върха на атаката ще действат голмайсторът на отбора Игало и Дийни.

Манчестър Юнайтед е абсолютен фаворит за спечелването на двубоя, но все пак Уотфорд доказа, че е доста корав отбор и трябва да имаме едно на ум. Букмейкърите също определиха "червените дяволи" за по-вероятен победител с коефицент 1.60. Победа за Уотфорд се котира на 6.25, а равенството е със ставка 4.00. Ние смятаме, че добрата форма на Юнайтед ще продължи и те ще спечелят двубоя, макар и доста трудно.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Уотфорд 2:1