Манчестър Юнайтед - Валенсия, среща от Група "Н" на Шампионската лига, стадион "Олд Трафорд", начало 22.00 часа.

Последните 10 срещи на Юнайтед във всички турнири: Общо 4 победи, 2 равенства и 4 загуби. От тях 1 победа, 2 равенства и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Валенсия във всички турнири: Общо 3 победи, 5 равенства и 2 загуби. От тях 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

В последните 5 директни срещи домакините имат 2 победи, гостите нямат победа и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Манчестър Юнайтед имат изиграни 3 срещи, като домакините имат 1 победа, гостите нямат победа и 2 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Много важен мач за Жозе Моуриньо и Юнайтед. Всичко друго освен победата над Валенсия ще доведе до нови катаклизми на "Олд Трафорд" и облаците над Моуриньо ще се сгъстят още повече. Юнайтед е лидер в групата с три точки, колкото има и Ювентус, докато Валенсия и Йънг Бойс са без спечелена точка.

През уикенда "червените дяволи" бяха разбити с 3:1 от Уест Хям и продължиха трагичното си представяне през сезона. Юнайтед играе посредствено във Висшата лига и дори отпадна от Дарби Каунти за Купата на лигата. Скандалите при англичаните нямат край, като най-сериозен е тези между Пол Погба и Жозе Моуриньо.

Отделно от това Жозе тотално игнорира и друга звезда на тима Алексис Санчес. Това естествено трови атмосферата в съблекалнята и се отразява върху представянето на отбора. Под въпрос за мача пък е Маркос Рохо. Валенсия от своя страна също не се представя убедително този сезон. Испанците паднаха в първата си срещи от групата срещу Ювентус и сега ще търсят поне равенство на "Олд Трафорд".

„Прилепите” стартираха сезона доста колебливо и нямаха успех в официален мач чак до изминалия уикенд, когато се наложиха минимално при визитата си на Реал Сосиедад в Примера Дивизион. Общо 4 ремита, 1 победа и 1 загуба за състава в последните му 6 мача. Далеч от дома Валенсия има 2 ремита, 1 победа и 1 поражение от старта на кампанията.

Шест пъти двата отбора са излиза един срещу друг в Шампионска лига. Всички мачове са от груповата фаза на надпреварата, като статистиката от тях показва 2 победи за Юнайтед и цели 4 ремита. Срещите между двата тима не са никак резултатни като само първият официален двубой премина границата от Над 2.5 гола.

Манчестър Юнайед загуби само веднъж в последните си 18 мача на “Олд Трафорд” от груповата фаза на този турнир – 12 победи и 5 равенства. Прогнозираме за трудна победа на Ман Юнайтед.

Резултат: Ман Юнайтед - Валенсия 2:1

Участвайте в играта ни с прогнози в Шампионска лига и печелете награди!