Капитанът на Левски Живко Миланов остана много разочарован след загубата на "сините" от Славия (1:2) насред стадион "Героги Аспарухов". Защитиникът смята, че е недопустимо "белите" да бъдат по-агресивни от 26-кратните шампиони.

"Днес не изглеждахме по добър начин. Заслужена победа на Славия. Недопустимо е да играем така на "Герена". Съжалявам за хората, които бяха на стадион.

Не ни се получи играта. Славия се бе затворил добре и контраатакуваше. Ние не можехме да упражним траен контрол над топката. Допуснахме елементарни грешки и Славия се възползва от тях.

Ние искахме да ги пресираме високо и да играем нашата игра. Те обаче поведоха рано. Първото полувреме не бе толкова лошо, но след почивката бяхме много слаби. Всеки даде максимума от себе си.

Проблемът е изцяло във футболистите. Съжалявам за играта ни. Феновете имат право да ни критикуват и освиркват. Недопустимо е Славия да е по-агресивния отбор от нас на "Герена".

Обещавам, че в четвъртък ще дадем максимума от себе си. Липсват ни основни футболисти. Паулиньо също се контузи и оттам се объркаха нещата", каза Миланов.