Тотнъм трябва да започне да печели трофеи и така ще направи следващата стъпка в развитието си, обяви звездата на отбора Хари Кейн. 

Утре Шпорите срещат големия си съперник Арсенал в 1/4финал за Купата на Лигата, като надпреварата изглежда като най-добрата възможност за отбора да завърши кампанията с отличие. 

Наскоро Артилеристите сразиха Тотнъм с 4:2 в първенството и сега Кейн иска отмъщение, което ще е и още една крачка към отличието. 

„Намираме се в етап от развитието си, в който трябва да започнем да вдигаме купи. Ако спечелим този мач, това ще означава, че още един фаворит напуска надпреварата и по този начин шансовете ни ще се увеличат, така че именно към това ще се стремим“ заяви Кейн. 

„Двубоят е много важен. Наскоро ни победиха и е хубаво, че бързо имаме шанс за реванш. Надявам се, че този път радостта ще е за нас. Залогът е голям, така че трябва да сме на ниво“ добави той. 

От идването на Маурисио Почетино през 2014-а Тотнъм завърши на няколко пъти в Топ 4 и участва редовно в Шампионската лига, но така и не може да стигне до отличие.