Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Представяме ви поредната порция от рубриката ни "Бисери на седмицата".

В нея както винаги вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните дни.

Предоставяме ви нашия избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

Приятно забавление! :)


"Ще правите секс след световното. Остави го, за да си нямаш проблеми с нас"
Руският модел Хелга Ловекати усети тежестта да топлиш леглото на известен футболист, след като получи заплахи от бесни фенове на Колумбия заради Хамес Родригес.

"Не искат да ме гледат как постигам успехи"
Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо не скри гнева си след отпадането от Уругвай (1:2) на осминафиналите на световното първенство по футбол.

"Това е новият ми куфар, аз го нарекох Неймар. Отчасти поради цвета, но най-вече защото едва го докосваш и той започва да се върти с часове. Между другото, Неймар, ти си велик играч и велик актьор. Но бъди внимателен! Ако те ударят по дясното рамо, не трябва да викаш от болка, държейки лявата си буза"
Легендата Ерик Кантона съсипа кариоката.

"Обичайните начини за празнуване вече са доста изтъркани. Трябваше да измисля нещо ново"
Нападателят на Белгия Мичи Батшуай показа, че има чувство за хумор и се пошегува със себе си, след като отпразнува гола срещу Англия по куриозен начин. 

"ЦСКА минава от тики-така на германски стил"
Това отсече защитникът на отбора Николай Бодуров.

"Делио Роси е незаинтересован, Левски е като стара кола"
Един от най-добрите български треньори през последните 20 години Станимир Стоилов не се изказа особено добре за "сините" и техния наставник.

"Не му давайте да бие дузпа, ще я изпорти!"
Нападателят на Испания и Атлетико Мадрид Диего Коста не е искал да бъде позволявано на съотборника му Коке да изпълни дузпа срещу Русия на осминафинала. 

"Слабакът Левандовски ще стои дълго време в Байерн"
Това смята легендата на баварците Лотар Матеус заради бледото представяне на поляка на Мондиал 2018.

"Тежко е! Можеха да ни елиминират само с дузпи"
Капитанът на испанския национален отбор по футбол Серхио Рамос коментира през сълзи отпадането на иберийците от Русия на осминафиналите на Мондиал 2018.

"Прекарах цяла сутрин в разучаване на Шмайхел. Е, видя се, че не бях съвсем успешен в това си разучаване"
Халфът на хърватския национален отбор Лука Модрич сподели това след победата над Дания с дузпи в двубой от 1/8-финалите на световното първенство.

"Колумбия е ягуар, който ще разкъса "Трите лъва"
На това мнение е президентът на страната Хуан Мануел Сантос. Часове по-късно англичаните биха шута на сънародниците му от Мондиал 2018.

 

Още бисери от света на спорта вижте ТУК!