Отзиви след мача между Берое и ЦСКА (1:1) от 13-ия кръг на Първа лига:

Нестор Ел Маестро, старши треньор на ЦСКА:

"Не бяхме достатъчно добри, което е повод за притеснение. Липсваше ни от всичко по-малко - спокойствие, майсторство, увереност, малко късмет. Имахме индивидуални и колективни грешки. За индивидуалните няма как да помогна на играчите, но върху отборните има много какво да коригирам. Имаме доста атакуваща класа, но в големите мачове, особено тези далеч от дома, не успяваме да я покажем.

Крайните защитници днес имаха много трудности и в нападение, и в защита. Но имаме и много контузени, което също оказва влияние. В дясната зона на защитата според мен никой не знае коя е най-добрата ни опция, но трябва да я намерим. Проблемът пред нас е психологически. Мачът вървеше по начина, по който искахме, макар и да не бяхме перфектни.

През второто полувреме потърсихме победата, имахме две положения, но ни убегна и малко късмет. Нормално е да има напрежение преди дербита, това може би влияе на мен и на игратиче, но не смятам да се предавам. До зимната пауза не можем да си позволим повече грешки. ЦСКА е огромен клуб и към него има огромни очаквания. Сигурен съм, че мога да постигна нещо голямо с този клуб."