Младата звезда на ЦСКА Валентин Антов вече предизвиква интерес в чужбина с изявите си. Той дебютира още в детска възраст за първия отбор на "червените", докато те бяха в аматьорския футбол, а вече се утвърди като основен играч на "Армията". 
 
Авторитетното руско издание sport.ru направи очерк за универсалния младок и го препоръча на три клуба, които търсят попълнения на неговата позиция. Според авторите, Антов може да свърши работа на ЦСКА Москва, Ростов и Арсенал Тула. 
 
Изданието посочва, че Антов работи с агента Мирчо Димитров, който има засилени позиции на руския пазар и нищо чудно вече да е задействал контактите си там и да помогне за осъществяването на трансфер при интерес. 
 
Иначе ако иска да пробие на руския пазар, младокът трябва да отиде там още този сезон, докато още няма въведени ограничения в бройката на регистрираните чужденци в разширените състави на отборите. От следващия сезон те ще имат право само на по осем футболисти, които не са родени в Русия, така че ще е по-трудно за отиване в този шампионат.