Голмайсторът на Левски Станислав Костов е желан от доста отбори от втората половина на турския елит. Той обаче не е постигал договорка с нито един тим в южната ни съседка, обяви агентът му Милко Бански.

Както е известно, по-рано днес се появи информация в турските медии, че нападателят се е разбрал с Акхисар Беледиеспор, който все още имал разминаване с ръководството на Левски.

"Истина е, че доста отбори от долната половина на турския елит имат интерес към Станислав Костов, който направи страхотна есен на "Герена". Звънят непрекъснато различни хора, както и от Акхисар Беледиеспор, така и от Ерзурумспор, а и от други тимове".

"Интересът е наистина реален, но Станислав Костов и аз не сме се разбирали с нито един клуб. Той има договор с Левски, където се чувства отлично и се развива добре. Неговото мнение, както и моето е, че няма нужда да се прави трансфер на всяка цена. Разбира се, че ако има оферта, която задоволява клуба Левски и Станислав Костов, може да се стигне до трансфер".

"Просто това е футболът. Ясно е, че в турското първенството бюджетите са много по-големи от тези в България и условията могат да бъдат доста по-добри. Обаче пак казвам, че той не мисли за трансфер на всякаква цена, колкото и банално да звучи, а е концентриран да се подготви максимално добре, за да може да вкарва много голове и през пролетния дял", сподели Бански пред Спортал.