Спряганият за нов шеф на Левски - Димитър Ганев, от доста време е фен на ЦСКА. Преди известно време бизнесменът дори официално засвидетелства привързаността си към "червените". Тогава легендарният треньор Димитър Пенев изненада Ганев, който закупи VIP билети за юбилея на ЦСКА на 5 май. 

Димитър Ганев е фен на ЦСКА още от дете. Той закупи VIP билети за цялото си семейство, а в замяна получи луксозни подаръци от ЦСКА, връчени му лично от Стратега от Мировяне.

Ето какво каза Ганев пред сайта на ЦСКА:

"Реших да си закупя VIP билети, защото ми хареса инициативата на клуба, че постъпленията от тях ще отидат за направата на нов терен на базата в Панчарево, който ще бъде използван от юношите на ЦСКА. Те са бъдещето на нашия клуб и съм щастлив, че мога да дам своя принос за тяхното развитие".

На един от постовете пък в официалната си страница във "Фейсбук" Ганев е качил снимка как футболисти в червено се радват и е написал: "Само ЦСКА"!

Не случайно рекламно лице на водената от Ганев компания "Националната лотария", е любимецът на "Червена" България - Христо Стоичков.