Трансферът на Дени Алар в Левски предизвика солиден отзвук сред феновете на Рапид (Виена), където нападателят играеше до момента. Голяма част от привържениците на “зелено-белите” съжаляват за неговото напускане.

“Пожелавам му само най-доброто. Дано да бъде по-щастлив в Левски, отколкото беше при нас. За съжаление тук не успя да използва своите качества”, пише един от запалянковците, цитиран от "Меридиан мач".

“Жалко, че не се получи при нас, макар да не мога да разбера действията ни. Аз си оставам негов фен. Вариантът с наема не е приятен. Цялото това неразбирателство можеше да се разреши по по-добър начин. Дано поне не му плащаме заплатата, защото тогава всичко би било още по-абсурдно”, сподели друг разочарован фен.

“Макар и до днес да си задавам въпроса как човек може да изпусне толкова 100-процентови положения, му желая всичко най-добро в София и до скоро виждане през следващата година”, е мнението на друг привърженик.

“Ще бъде много добре, ако Левски се падне с Щурм (Грац) в Лига Европа и успее да ги изхвърли с гол на Дени. Съжалявам за него, но трябва да гледаме напред”, пожелава си един от многото фенове на Рапид, коментирали темата.