Формата на халфа на Левски Кали Тиам в последните мачове спадна. От сенегалеца се очакваше много повече особено в последния двубой на сините - гостуването на Лудогорец, загубено с 0:2.

В Разград той бе доста несигурен, не успя да направи така, че да пресича в зародиш атаките на домакините и да даде стабилност в зоната пред защитата. Причината за "криволиченето" на Тиам в последно време е, че мениджъри са завъртели главата на полузащитника с обещания да му осигурят добър трансфер през зимата. Към него има интерес от Турция, както и от Русия. Той вече е играл в тези първенства. 25-годишният халф е носил екипа на Газиантепспор, а последният му тим, преди да дойде на Терена", бе Динамо Москва.

Треньорският щаб на Левски се надява в паузата на първенството Тиам да успее да си върне формата. Иначе сините не планират да се разделят с най-добрите си играчи през зимата. Сред тях са младоците Станислав Иванов и Найджъл Роберта, които вече влязоха в полезрението на френския елитен Тулуза.

През зимата Петър Хубчев ще опита да подсили тима на няколко поста. Той иска от ръководството да бъдат взети играчи в защита и халфовата линия. Не е ясно и дали от клуба ще подновят интереса си към звездите на Ботев Пловдив Кристиан Димитров и Тодор Неделев. През лятото сините не успяха да ги привлекат.