Ливърпул ще трябва да спечели всичките си мачове до края на сезона, за да е шампион, обяви легендата на Червените Греъм Сунес пред „Скай Спортс“. 

Според него Манчестър Сити е отправил огромно послание с победата си над Челси с 6:0, след която тимът има с 10 гола по-добра голова разлика от Червените, които все пак са с мач по-малко при равни точки с конкурента си. 

„С тази победа Сити ясно каза на Ливърпул: Ще трябва да спечелиш всичките си мачове до края, за да си шампион. Гражданите имаха своите спадове, но сега изглеждат просто неудържими и невероятно ефективни“ заяви Сунес. 

„Въпреки победата си над Борнемут Ливърпул не показа, че се връща към най-добрите си представяния. Сити обаче го направи с този мач и каза на конкурента си: Ние не даваме титлата и ще завършим сезона така“ добави той. 

„Ако те продължат по същия начин Ливърпул наистина не трябва да допуска грешки. Да, Челси допусна грешки, но хората на Гуардиола ги наказаха безкомпромисно. Освен това се защитаваха добре и нещо нещо трябва да ги изкара сериозно от форма, за да сбъркат“ каза още Сунес.