Още по темата

 

Синдик Дора Милева проговори пред "Блиц" след плащането на фирма "Ред Енимълс" за емблемата и активите на ЦСКА.  "Парите са по сметката. Радвам се, че най-после всичко приключи и мога да си отдъхна доволно". 

"Всъщност, аз нямах никакви съмнения, че парите ще бъдат преведени. Да, случи се в последния момент, но важното е, че очакваният факт вече е факт". 

"Парите няма как днес или утре да бъдат преведени към кредиторите. Най-напред купувачът трябва да си получи имотите, след което да му се издаде постановление. Едва след това всички, включително и НАП, ще получат сумите си. Няма как някой да бъде ощетен". 

"Бях атакувана и обвинена - както от страна на "Ред Енимълс", така и от страна на ЦСКА, че мамя и извършвам манипулации. Аз няма да им отговарям през медиите. Само ще съобщя, че в тридневен срок ще бъде доказано, че това, което те твърдят относно въпросния имот край град Бяла, не отговаря на истината и не е вярно". 

"Не ме питайте ЦСКА приемник ли е на обявеното в несъстоятелност дружество. Думата е във футболните власти и органи", заяви синдикът.