Още по темата

 

Още по темата

 

ЦСКА няма намерение да кани треньора на Раднички Ниш Ненад Лалатович. Спо­ред сръбското издание HotSport, което се позовава на източници, близки до нас­тавника, армейците не са преговаряли с него.

Самият Лалатович не е коментирал евентуално предложение от ЦСКА, макар да заяви, че има няколко оферти от чужби­на. Договорът на 41-годиш­ния специалист с Раднички изтече след снощния мач с Младост Лучани. Лалатович има предложение от клуба от Ниш, но още не е решил дали да остане, или да търси ново предизвикателство.

Спряганият за нов напада­тел на ЦСКА Тони Уот пък получи награда на изпрово­дяк от настоящия си клуб Сейнт Джонстън. Той беше избран за "Култов герой" от една от фенските организа­ции на шотландския тим.

Уот взе приза на специална церемония на клуба след приключването на сезона в елита. В местните медии се появи информация, че 25-годишният нападател ще под­пише с ЦСКА като свободен агент за 3 сезона.

Във визит­ката на Уот личи престой в Селтик (2011-2014 г.) и гол при 2:1 над Барселона в гру­пите на ШЛ. В шотландския Премиършип през тази кам­пания има 29 мача и 3 попа­дения, като не е играл от 30 март заради отказа да под­пише нов договор.